finger-food

Rólunk

AFinger Food Catering Kft., 30 éves tapasztalatával egyike Magyarország legkiválóbb rendezvényszervező illetve Catering cégeinek. Vállaljuk családi rendezvények, esküvők, valamint céges összejövetelek, sport -és családi napok, csapatépítők, évértékelők, karácsonyi és évzáró partik magas szintű, teljes körű lebonyolítását.

A vendéglátás öröm! Öröm a házigazdának, hiszen azokat az embereket fogadja, akik számára valamilyen okból fontosak. Öröm a vendégnek, hiszen érzi, hogy foglalkoznak vele, hogy figyelnek rá. És öröm a rendezvényszervezőnek, hiszen az elégedett házigazda és vendég az igazi eredménye munkájának.

 

Ahhoz, hogy célunkat elérjük, nem kell mást tennünk, „csak” aprólékosan felkészülni a kiszámítható és kiszámíthatatlan helyzetekre, gondosan tervezni, figyelni a legapróbb részletekre és magas szintű, professzionális lebonyolítással minőségi szolgáltatást nyújtani.

CÍM

1041 Budapest,
Görgey Artúr utca 84.

TELEFON

+36-1-370-1323

EMAIL

info@fingerfood.hu

MINŐSÉGI FŐTT ÉS SÜLT ÉTELEK

ÍZLETES DESSZERTEK

EXKLUZÍV ITALOK

FRISS KÁVÉK

KAPCSOLATFELVÉTEL

ÍRJON NEKÜNK!

  Ezért válasszon minket

  Mi a sikerünk titka?!

  ▪ Legyen szó bármilyen alkalomról, rendezvényről Ön megálmodja, mi megvalósítjuk!

  EGYEDISÉG

  ▪ Szakembereink a vendéglátás és rendezvényszervezés nagynevű és méltán sikeres iskoláiban, elismert cégeinél szerezték tapasztalataikat.

  SZAKEMBEREK

  ▪ Az elmúlt 30 évben közel 5000 sikeres rendezvény lebonyolításában vettek részt.

  MEGBÍZHATÓSÁG

  ▪ Cégünk saját konyhai háttérrel, eszközparkkal, valamint gondosan kiválasztott beszállítói háttérrel rendelkezik, melynek segítségével egyedülállóan ár-értékarányos szolgáltatást tudunk kínálni.

  SAJÁT ESZKÖZPARK

  ▪ A megrendelő elképzeléséhez igazodva, akár különleges helyszíneken is, a Magyaros stílustól a letisztult-elegáns valamint az éppen aktuális desing szerint, változatos ételekkel, valósítjuk meg a rendezvényt.

  SOKSZÍNŰ STÍLUS ÉS DESIGN

  ▪ Szakszerű, pontos és udvarias kiszolgálást biztosítunk. Szakmai múltunkkal, tapasztalatainkkal, bátran vállaljuk a kihívásokat, legyen szó bármilyen ötletről-elképzelésről megvalósítjuk.

  ÜGYFÉLKÖZPONTÚSÁG

  Szakmai múltunkkal, tapasztalatainkkal, bátran vállaljuk a kihívásokat, legyen szó bármilyen ötletről-elképzelésről megvalósítjuk.

  Helyszínünk egyedi adottságai lehetővé teszik, hogy a legkülönfélébb rendezvényeknek is teret biztosítsunk.

  Aktuális ajánlatokkal, folyamatos kedvezményeinkkel várjuk szíves érdeklődőinket és venégeinket.

  Az adott rendezvénytípushoz legjobban illeszkedő gasztronómiai és egyéb kiegészítőket ajánlunk, különleges minőségben.

  Elképzeléseinek és költségkeretnek megfelelően kitaláljuk a legmegfelelőbb álom menüt alkalmazkodva az Ön igényeihez.

  ÁLLÓFOGADÁS

  GRILLPARTI

  DÍSZÉTKEZÉS

  KOKTÉLPARTI

  LÁTVÁNY ASZTALOK

  KÁVÉBÁR

  BORASZTAL-BORKOSTOLÓ

  CSOKOLÁDÉ SZÖKŐKÚT

  SZÉKSELYEM

  A VENDÉG az első, a második és a….sokadik!

  A FingerFood története

  Finger food… mennyire előkelően hangzik, így angolosan, mert magyar nevet nem találni neki. Nem is olyan régen egy ismerősöm fordított a témában könyvet, és megkért néhányunkat, ötleteljünk, hátha találunk magyar megfelelőt az “ujjkajára”.

   

  A mancsitolástól az ötujjas falatokig terjedtek az opciók, de végül mindet elvetettük, és maradt a könyvben is a vendégváró falatok. Pedig a finger food lényegét ez nem takarja… (És akkor még nem említettem a finger buffet magyarosítására tett kísérleteinket).

   

  A finger food voltaképpen minden olyan étel, amit evőeszköz használata nélkül meg lehet enni, és ez az egyszeri szendvicstől a fish&chips-en át a lazacba tekert kaviárig és a szarvasgombás libamáj-pástétomig bármit takarhat.

  HELYSZÍN ESKÜVŐ 3

  Nem feltétlenül otthoni vendégváró, sokkal inkább a mostani fogadások trendje, amelyre a tálalószerek gyártói is rárepültek. Léteznek már miniatűr tányérok, spéci poharak és hajlított kanalak a finomságok ízléses tálalására, természetesen nem otthoni használatra.

   

  Illik megjegyezni azt is, hogy minden finger food őse a szendvics volt, amit egy angol bárónak állított össze szakácsa, nehogy meg kelljen szakítania kártyapartiját (megjegyzem, a világ legjobb szendvicseit szerintem még mindig Albionban kapni). Őt követte a hamburger, a hot-dog, a popcorn és határesetként a pizza.

   

  A mostani finger food hullám pedig a spanyolok tapasain, illetve a francia séfek által kreált vegyes ízelítőkön alapszik, és rendesen próbára teszi a szakácsokat, mert hát egy-egy rendezvényre minimum 10-féle falatkát kell kitalálni, és nem “trendi” az ismétlődés.

  KAPCSOLATFELVÉTEL +36 1 370 1323

  Ha kérdése van, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken.

  Ajánlatot kérek ^
  close slider

   Ajánlat kérése


   Tervezett időpont: